-

Gebruik van de website

Schmid bvba besteedt veel aandacht en zorg aan de website http://www.schmid.be/ en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kan Schmid bvba niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de website verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zal Schmid bvba de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.
Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met de beheerder van de portaalsite. Klik voor verdere contactinformatie op "contact" in de navigatiebalk.

Schmid bvba spant zich in om onderbrekingen van technische aard zo veel mogelijk te voorkomen. Schmid bvba kan echter niet garanderen dat de website http://www.schmid.be/ volledig vrij van onderbreking is en niet door andere technische problemen wordt getroffen.
Schmid bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van uw programma's of andere gegevens op het computersysteem, of van uw apparatuur of programma's.

- terug naar inhoud -

> disclaimer - Gebruik van de website
copyright 2007 - disclaimer - Schmid bvba - webdesign CreaMind