-

Producteigenschappen

De website http://www.schmid.be/ heeft als doel u als bezoeker zo goed mogelijk te informeren betreffende het volledige Schmid bvba productengamma. Schmid bvba besteedt veel aandacht en zorg aan de op deze website http://www.schmid.be/ verleende productpagina’s en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk is.
Wegens de constante evoluties van producten, afwerkingen en kleuren kan Schmid bvba niet garanderen dat mogelijke onvolledige of incorrecte informatie alsnog vertrekt wordt. Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met de beheerder van de portaalsite. Klik voor verdere contactinformatie op "contact" in de navigatiebalk.

De verscheidene productpagina’s aanwezig op de website http://www.schmid.be/ worden voor u geïllustreerd met talrijk fotomateriaal. De eigenschappen en kleurtonen van dit fotomateriaal is sterk afhankelijk van uw computer en schermresolutie van uw beeldscherm. Schmid bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige kleurverschillen van getoonde producten op de website http://www.schmid.be/ ten overstaan van de reële kleurtonen van de eigenlijke producten.

- terug naar inhoud -

> disclaimer - Producteigenschappen
copyright 2007 - disclaimer - Schmid bvba - webdesign CreaMind